Nyheder

Nyhedsbrev

Kære medlemmer. Her er lidt nyheder i forbindelse med, at vi holdt bestyrelsesmøde i torsdags.

En vigtig snak vi havde handlede om, hvor udsatte vi er i vores erhverv. Vi står meget alene i vores arbejde hver dag og skal både stå på mål, for forældres og kommunens mening. Det kan være svært, hvis man ikke har et bagland som foreningen at gå til. Desværre hjælper ingen fagforeninger med direkte juridisk hjælp, hvis der opstår en tvist med kommunen og det kan være svært at overskue at stå alene. Bare det at vide man kan ringe og få opbakning fra kollegaer og foreningen kan være altafgørende. Derfor støt hinanden og meld jer ind.

Klageadgang for børnepassere.
Det var blandt andet oppe og vende, om vi foretager os mere vedrørende de private børnepasseres muligheder, for at klage over kommunerne. Jeg kan fortælle jer, at vores arbejde ikke er slut på området. Vi arbejder til stadighed på, at få Ministeriet til at åbne øjnene for de problemer, som den lukkede klageadgang til Ankestyrelsen har medført for mange private børnepassere. Vi arbejder politisk i den politiske talsgruppe og via vores landssamarbejde med landets øvrige bestyrelser. Vi skal til næste landsmøde den 23. September.

Førstehjælp:
Vi arbejder på at grundkursus og opfølgende kursus kommer til november 2018. Dato følger.

Tidlig sporing og tidlig indsats:
Kurset er aflyst pga. for få deltagere.

Generalforsamling den 6. November:
Vi søger nye medlemmer til bestyrelsen.
Vi har flere der holder op ved næste Generalforsamling og søger derfor nye medlemmer. Så har du lyst til at være med, så mød op og bliv valgt. Vi holder møder cirka hver 1 1/2 – 2. Mdr. Og du kan påtage dig de opgaver du synes er interessante. Vi søger både bestyrelsesmedlemmer og suppleanter.
Lønnen er gratis medlemskab for både suppleanter og bestyrelsesmedlemmer, samt gratis deltagelse i de fleste foredrag og kurser.
Nærmere om sted og program følger.

Hvad kan vi?
Vi er her som opbakning når kommunen giver problemer. Du kan altid ringe eller skrive til foreningen. Så vender vi tilbage snarest hvis du ikke får fat på os.
Vi anbefaler altid, at man som nyt medlem bruger den vejledning vi har på vores lukkede del af www.fpds.dk, samt benytter sig af vores standard dokumenter hvis man mangler inspiration. Vi har alt fra opkrævninger ved manglende betaling til standard Pasningsaftale forslag.
På vores hjemmeside finder du også kollegaer i dit område. Det er altid godt at have kollegaer til at sparre og samarbejde med.
Vi holder førstehjælp hvert år.
Ind imellem holder vi foredrag og kurser.
Vi har indført at man kan afholde kursus i sit eget område med vores hjælp.
Gennem os får du rabatter rigtig mange forskellige steder, som sælger udstyr og legetøj til småbørn. Husk at benytte dig af dette. Nogle steder kan du spare dit årskontingent på et køb. Så det betaler sig at være medlem.

Husk at sammen er vi stærke. Står du med en sag, så er vi her for dig. Det er altid godt med et stærkt fællesskab. Jo flere vi er jo bedre. Så husk at invitere dine kollegaer ind i foreningen.

350 kr. Årligt er godt givet ud.

Venligst

Helle Boisen Andersen
Formand for PDS