Om foreningen

HVEM ER VI?

Foreningen “Private dagplejere Sjælland” (PDS) blev til den 1. november 2011 

Ideen til PDS opstod blandt fire initiativtagere (Dorthe Jensen, Camilla Vestergaard-Jensen, Lone Christensen og Nina Søs Johansson) der mente, at de i deres daglige arbejde med børnene ville have gavn af at sparring med andre i samme selvstændige erhverv, samt ønsket om at skabe mere fokus og bedre vilkår for medlemmerne.

Foreningen PDS har til formål at arbejde for et bedre netværk for passere / private dagplejere. For selvom der er flere private dagplejere/passere i den samme kommune, er det ikke sikkert de kender til hinanden. Vi vil gøre opmærksom på, at der er findes et alternativ til det kommunale udbud, og at forældre har frit valg til pasning af deres børn. Vi vil også arbejde for faglig udvikling, da vi ser private dagpleje / privat pasningsordning som et ligeværdigt alternativ til kommunernes tilbud og som en ordning der er kommet for at blive.

Vi står stærkere sammen!

Foreningen PDS arbejder politisk på landsplan sammen med vores søskende foreninger på Fyn og i Jylland.

Lige nu kæmper vi for social- og økonomisk friplads, ensretning af tilsynsreglerne og at kommunerne skal tolke regler og love ens. Desuden arbejder vi med sager, som løbende er relevante, for at vi fortsat kan eksistere som børnepassere.

Vi arbejder fortsat på retten til at kalde os selvstændige dagplejere/selvstændige børnepassere.

Vi arrangerer kurser, foredrag, møder, temadage, førstehjælpskurser samt fællesdage for private dagplejere og private passere på Sjælland. To gange årlig samles vi til landsmøde, med både faglige og sociale aktiviteter på plakaten.

Foreningen er for private dagplejere §21 og passere  §78, forældre, fagfolk og andre interesserede.

På hjemmesiden www.fpds.dk kan man læse om vores arbejde, arrangementer, kurser,  hvordan du bliver medlem og meget meget mere.

Foreningens facebookgruppe : https://www.facebook.com/foreningenPDS/

Du er altid velkommen til at kontakte bestyrelsen, hvis du har spørgsmål eller kommentarer til foreningens arbejde. Hvis du har spørgsmål vedrørende medlemskab, så skriv til medlemsadministrator Lone Christensen. .kd.1542644105sdpf@1542644105melde1542644105m1542644105