Bliv støttemedlem!

I øjeblikket arbejder vi på politisk plan, for at forældre kan få social- og økonomisk friplads hos en passer. Desuden arbejder vi for at passer kan modtage tilskud til pasning af eget barn, så “pengene følger barnet princippet” også kommer til at gælde på dette område, såvel som det gør i den kommunale dagpleje.

Vi arbejder for at forbedre og ensrette vilkårene for de private dagplejere og passere. Mange oplever at kommunerne opfinder retningslinjer, som ikke er i overensstemmelse med Dagtilbudsloven.

 

Som forening arbejder vi sammen med alle 5 dagplejeforeninger i landet. Vi sørger hver dag gennem vores arbejde for, at passer ordningen kan være et godt tilbud til forældre i Danmark.
Ved at være støttemedlem har du mulighed for at deltage i alle foreningens arrangementer, samt få glæde af rabataftaler med vore samarbejdspartnere.

Alle som melder sig ind er velkommen til at henvende sig, for at høre mere om hvad det vil sige at være passer og forældre er også velkommen til at spørge efter råd og vejledning.

Medlemsskabet gælder et år og koster kr. 100.

Tak for støtten!