Nytårshilsen

Nytårshilsen

Det er allerede relevant at udsende en nytårshilsen, da forandringer sker i det nye år. 
I det nye år er det slut med dagpleje titlen. Nu skal vi punge ud til nye titler på os og vores sted. Det er vores nytårsgave fra Folketinget. 
Tidligere måtte vi kalde os det vi er – dagplejere. Nu skal vi kalde os børnepassere og vores sted privat pasningsordning.Alt sammen bla fordi den tidligere FOA formand Jakob Sølvhøj og tidligere kommunal dagplejer Pernille Bendixens politiske agenda, er at lukke de private pasningsordninger. Hvem der ellers er med kan ses på billederne.
Formålet påstås at være mere gennemsigtighed, men ikke en eneste privat børnepasser har oplevet, at forældre var i tvivl om hvad de aktivt valgte til.
Forældrene beretter at de vælger ud fraHvem driver dagplejenVirker personen engageretHvad tilbydes der på stedet
Engagement og åbenhed finder de hos os. Engagement, som gør at vi eksisterer år efter år. 
Flere og flere specialiserer sig og har uddannet sig Idrætsdagplejer, Naturdagplejer, Mindfull dagplejer, DGI Idrætsdagplejer, Musik dagplejer medmere.
Nu er de berøvet deres titler og må ikke dele deres kursusbeviser, flage med deres flag eller skilte samt reklamere med ordene dagplejer eller dagpleje.
Mange timers arbejde og flere tusinde kroner i udgifter er udsigten for alle private børnepassre landet over. Skilte, visitkort, flyers, tøj, tasker mm. Skal rettes. Findes de forbudte ord et offentligt sted, så har den private børnepasser brudt loven og kan lukkes.
Det eneste forældrene er forvirrede over, er al den ståhej over absolut ingenting og undren over, at vores folkevalgte politikere ikke har bedre at tage sig til.
Vi har i foreningerne landet over kæmpet en indædt kamp mod titel hysteriet. Kampen er hverken slut eller glemt. Modstanderne bliver heller ikke glemt – heller ikke når der skal stemmes.
Vi samarbejder gerne med Ministeriet om vejledninger til kommunerne, men der er fortsat kridtet op over for folketingsmedlemmerne, som må kunne finde bedre at tage sig til.
I det nye år skal vi arbejde med læringsmiljøer. Vi minder om, at arbejdet er praktisk og ikke skriftligt. Så meget tid med børnene som muligt er stadig prioriteret i de private pasningsordninger. 
Vi håber at I alle fortsat vil stå ved vores side og som medlemmer vise folketingsmedlemmerne, at vi er mange og vi står sammen.
Til forældrene i vores private pasningsordninger. Tak for jeres valg og utrættelige støtte. Vi sætter pris på jer og jeres børn
Glædelig jul og godt nytår til alle. 
Venligst
Helle Boisen AndersenFormand for PDS
SvarSvar alleVideresend

Published by Helle Boisen Andersen

Stor Privat Pasningsordning med to private børnepassere. Serverer kun økologisk mad, musik hver dag, udeliv prioriteres højt.