Om foreningen

HVEM ER VI?

Foreningen “Private Børnepassere Sjælland” blev til den 1. november 2011 

Ideen til foreningen opstod blandt fire initiativtagere, som var Dorthe Jensen, Camilla Vestergaard-Jensen, Lone Christensen og Nina Søs Johansson. Fordi de mente, at de i deres daglige arbejde med børnene ville have gavn af at sparring med andre i samme selvstændige erhverv, samt ønsket om at skabe mere fokus på og bedre vilkår for medlemmerne.

Foreningen  har til formål at arbejde for et bedre netværk for børnepassere. Selvom der er flere børnepassere i den samme kommune, er det ikke sikkert de kender til hinanden. Vi vil gøre opmærksom på, at der er findes et alternativ til det kommunale udbud, og at forældre har frit valg til pasning af deres børn. Vi vil også arbejde for faglig udvikling, da vi ser børnepassere, som et ligeværdigt alternativ til kommunernes tilbud og som en ordning der er kommet for at blive.

Vi står stærkere sammen!

Foreningen arbejder politisk på landsplan sammen med vores søskende foreninger på Fyn og i Jylland.

Lige nu kæmper vi for social- og økonomisk friplads, ensretning af tilsynsreglerne og at kommunerne skal tolke regler og love ens. Desuden arbejder vi med sager, som løbende er relevante, for at vi fortsat kan eksistere som børnepassere.

Vi arrangerer kurser, foredrag, møder, temadage, og førstehjælpskurser. To gange årligt mødes vi til landsbestyrelsesmøde, for at sparre med de andre foreninger i landet.

Foreningen er for børnepassere, som er godkendt efter §78, §80 og §81.

På hjemmesiden www.fpds.dk kan man læse om vores arbejde, arrangementer, kurser,  hvordan du bliver medlem og meget meget mere.

Foreningens åbne facebookgruppe: https://www.facebook.com/foreningenPDS/

Foreningens lukkede facebookgruppe: https://www.facebook.com/groups/MedlemPDS/

Du er altid velkommen til at kontakte bestyrelsen, hvis du har spørgsmål eller kommentarer til foreningens arbejde. Hvis du har spørgsmål vedrørende medlemskab, så skriv til medlemsadministrator Lone Christensen.