Bliv støttemedlem!

I øjeblikket arbejder vi på politisk plan, for at forældre kan få social- og økonomisk friplads i en privat pasningsordning. Desuden arbejder vi for at en børnepasser kan modtage tilskud til pasning af eget barn, så “pengene følger barnet princippet” også kommer til at gælde på dette område, såvel som det gør i den kommunale dagpleje.

Vi arbejder for at forbedre og ensrette vilkårene for de private børnepassere. Mange oplever at kommunerne opfinder retningslinjer, som ikke er i overensstemmelse med Dagtilbudsloven. Her hjælper vi gerne med at skrive til kommunen.

Som forening arbejder vi sammen med alle børnepasserforeninger i landet. Vi sørger hver dag gennem vores arbejde for, at den private pasningsordning, er et godt tilbud til forældre i Danmark.
Ved at være støttemedlem har du mulighed for at deltage i alle foreningens arrangementer, samt få glæde af rabataftaler med vores samarbejdspartnere.

Alle som melder sig ind er velkommen til at henvende sig, for at høre mere om hvad det vil sige at være børnepasser og forældre er også velkommen til at spørge efter råd og vejledning.

Medlemsskabet gælder et år og koster kr. 100.

Tak for støtten

Med venlig hilsen

Bestyrelsen i PDS

[ninja_form id=4]